top of page

7 de març de 2020 a les 6 de la tarda

|

Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Jornada "Tenim talent científic"

Una Jornada per compartir projectes científics-tecnològics, amb valor econòmic i social, realitzats per persones joves de Sant Joan de Vilatorrada que excel·leixen en la seva formació i investigació. Jornada oberta i gratuïta que no requereix inscripció prèvia.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
 Jornada "Tenim talent científic"
 Jornada "Tenim talent científic"

Horario y ubicación

7 de març de 2020 a les 6 de la tarda

Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Carrer Major, 91, 08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona, España

Acerca del evento

Paraules com "coneixement" i "innovació" són significatives en el creixement econòmic, el desenvolupament social i la creació de llocs de treball de manera que "la transferència de coneixement" ha esdevingut un tema d'interés social, econòmic i polític.

La Jornada té per objectiu compartir projectes científic-tecnològics, amb valor econòmic i social, realitzats per persones joves de Sant Joan de Vilatorrada, que excel·leixen en la seva formació i investigació.

El plantejar-ho a nivell local és bàsicament per dos motius. Per una banda potenciar els actius de les persones del municipi, un talent existent i moltes vegades desconegut. Són persones joves, investigadores, doctores o doctorandes, que treballen en línies de recerca capdavanteres a nivell internacionals. Per altra, per enfortir les xarxes socials locals i la seva relació amb la població general. El binomi coneixement i xarxa social són elements generadors de salut que cal potenciar.

Compartir este evento

bottom of page