top of page
gotes aigua.jpg

Equip de treball

 
 
 
Marta Vilanova-Vilà.
Directora científica Amb Salut.  Doctora per la Universitat de Girona. Màster en Salut pública per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en educació per a la salut: disseny i gestió de projectes per la Universitat de Lleida. Infermera per la Universitat de Barcelona. Docent en salut pública, promoció de la salut i salut comunitària en diferents Universitats.
 
 
 
Josep Lluís de Peray Baiges
Metge de família i comunitària. Mediador. Consultor en temes de salut comunitària, salut pública i atenció primària. Coordinador del Grup de treball d’Atenció Primària Orientada a la Comunitat de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària. Coordinador de l’Equip de mediadors de la Societat Catalana de Mediació en Salut. Professor en diversos màsters o postgraus.
Angelina Gonzalez Viana
Doctora per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Salut pública per la Pompeu Fabra. Infermera per la Universitat de Barcelona. Experta en implementació de programes de promoció de la salut i de salut comunitària. Col·labora amb l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Docent en Salut comunitària a la Universitat Pompeu Fabra, Universitat del País Bas i Universitat de Barcelona.
Ramon Planell Gabernet
Enginyer tècnic de Mines. Màster en formació del professorat, de secundària, batxillerat i cicles formatius especialitat en tecnologia. Assessor en medi ambient i reorientació de l'entorn.
 
 
Francesc Roma Casanovas
Doctor en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona i per l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat Ramon Llull. Actualment té 80 referències incloses al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes
Angelina_2020%20(002)_edited.jpg
IMG_20181103_222956 (002).jpg
Francesc%20llibre_edited.jpg
Josep Lluis de Peray.jpg
bottom of page